The Legends Show - The Legends är en hyllning till Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis
The Legends Show - The Legends är en hyllning till Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis

The Legends – a tribute to Jerry Lee Lewis, Elvis Presley & Roy Orbison

Show

The Legends är en hyllning till Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis

Sveriges elit för tolkandet och imiterandet av dessa legender har samlats i en och samma show. En unik skara, alla erkända och lovordade på sitt sätt genom sina genomslag som finalister i TV4s ”Sikta Mot Stjärnorna”. Henrik Åberg, Johnny Duvert och Jerry Carlson. Kort sagt är detta det närmaste Du kan komma dessa odödliga giganter live idag. Det är också de enda som med rättvisa kan återskapa ljud och atmosfär så som den en gång var.

The Legends är en show utöver det vanliga som är tillägnad det bästa som varit och det som stannat kvar – ett oslagbart koncept som har fått ett enormt gensvar det senaste året. Succéfyllda folkparksframträdanden, företagsfester och krogshower har avlöst varandra.

Nu kan Du boka The Legends till Ditt nästa event! Kika gärna på några smakprov här!

 

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.