Ricardo röd 2 - Ricardo Ausin är den otroligt breda underhållare med sin känsla för vad publiken vill ha ger alltid allt för att alla ska vara med och ha kul. Ricardo anpassar sig till olika sorts fester/event, och han kan tillfredsställa alla kategorier av människor på ett mycket bra sätt.
Ricardo röd 2 - Ricardo Ausin är den otroligt breda underhållare med sin känsla för vad publiken vill ha ger alltid allt för att alla ska vara med och ha kul. Ricardo anpassar sig till olika sorts fester/event, och han kan tillfredsställa alla kategorier av människor på ett mycket bra sätt.

Ricardo Ausin – Dinner Comedy när den är som bäst!

Konferencier, Show, Trubadurer

Ricardo Ausin är den otroligt breda underhållare med sin känsla för vad publiken vill ha ger alltid allt för att alla ska vara med och ha kul. Ricardo anpassar sig till olika sorts fester/event, och han kan tillfredsställa alla kategorier av människor på ett mycket bra sätt.

Om Du letar efter en annorlunda kombination av Stand up Comedy och fantastiskt gitarrspel & sång, så är Ricardo den Du ska boka. Om Du ”bara” vill ha väldigt bra underhållning, så har Du också kommit rätt. Ricardo Ausin gör passande inhopp under måltiden – alltid vid väl valda tillfällen. Om Ni vill så gör han också gärna ett längre framträdande som avslutning till kaffet!

En typ av show Ricardo erbjuder är när han spelar ”Mullvaden” – Städaren/Servitören/Nyanställd. Han dyker upp under en middag utan att direkt presentera sig. Han spelar antingen städare, servitör eller nyanställd. Han skämmer ut sig och klantar till olika situationer på de mest pinsamma och hysteriskt roliga sätt. Det som nästan är mest skrattretande är hur gästerna i början försöker lista ut om det är på riktigt eller inte och de vågar inte riktigt visa något, men ju längre tiden går klarar ingen av gästerna att hålla sig för skratt längre och en underbar stämning sprider sig därmed i lokalen. Som avslutning hittar Ricardo en gitarr och ber att få tillgodogöra gästerna med en sång, en perfekt avslutning där det slutligen står klart att han egentligen är en artist och underhållare av högsta rang!

När Ricardo sköter underhållningen vet man att alla kommer att trivas och ha en riktigt trevlig kväll. Väljer ni Ricardo Ausin till er fest eller ert event kommer ni garanterat att få en annorlunda Stand Up comedy med fantastiskt gitarrspel & sång!

Kommentar från nöjd kund efter senaste konferensen som tackar Eventkraft för tipset att boka Ricardo:

”…vilken talang, vilken kille! Alla var supernöjda med kvällen! Det kommer att vara svårt att slå denna underhållning vid nästa konferens!”
/Sari Auvinen, personalansvarig på Väsbyhem

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.