1 - Bad Influence är ett av Sveriges bästa coverband!
1 - Bad Influence är ett av Sveriges bästa coverband!

Bad Influence

Coverband, Show

Bad Influence är ett av Sveriges bästa coverband!

Att Expressen gett deras show 5 getingar gör givetvis inte saken sämre. Bad Influence med den karismatiske sångaren Fredrik ”Fritz” Wallin i spetsen gör en fulländad partyshow med allt från dagens listmusik till oförglömliga hits. Alltid med en glödande energi och en magisk förmåga att lyfta stämningen till max!

Om du letar efter ett bra partyband som får publiken att sjunga med, dansa, skratta och festa till 100% så ska du lägga din bokning här. 

Bad Influence har spelat på kryssningar, after ski, företagsfester, utlands-konferenser, krogar, klubbar och discotek. Dom passar som musikunderhållning på de flesta ställen där man vill möta en partysugen publik. 

Kontakta oss på Eventkraft för mera information, priser & bokning!

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.