walterkurtsson - WALTER KURTSSON – GÅR HEM I BÅDE SLOTT OCH KOJA
walterkurtsson - WALTER KURTSSON – GÅR HEM I BÅDE SLOTT OCH KOJA

Walter Kurtsson

Show, Ståuppkomik

WALTER KURTSSON – GÅR HEM I BÅDE SLOTT OCH KOJA

Walter Kurtsson är underhållaren som INGEN glömmer.
Humor blandat med fartfylld musik som får vilket arrangemang som helst att svänga.
Walter kan vara den objudne gästen på festen, minglar och verkar ändå känna folk. Det kan bero på att mannen bakom Walter, Peter Torsén, har läst på om en del nyckelpersoner på festen och har också stor kännedom om jubilaren eller företaget.
Till kaffet kommer sedan Walter tillbaka och håller ett tal om uppgjort ämne (telefoni, sjukvård, IT, bilbranschen, finansvärlden eller vad som helst).
Eftersom det finns musikinstrument på scenen så vill Walter även låna en gitarr och spela med orkestern. Det får han förstås och musikunderhållningen har börjat. Walters egna humoristiska låtar blandas med svängig pop- och rock från förr. Walters ”halvakustiska” gitarr har blivit kult. Det är en itusågad halv gitarr som funkar att spela på. Walter brukar även spela munspel med en uppblåst balong. Haksläpp i publiken.
Walter kan även vara ett skönt avbrott i ”korvstoppningen” på konferensen. Han håller ett föredrag om uppgjort tema som ”urartar” och blir stor komik.
Walter är ibland ensam på evenemanget men oftast har han med sitt komp(is)band bestående av 3 erkänt duktiga musiker som hänger med i Walters improvisationer och kan spela de flesta låtar som finns. Allt från hiphop och rock till svensktopp och schlager.

Walter Kurtsson och hans band gjorde stor succé i TALANG på TV4 med sin halv(-a)kustiska gitarr, trumbyxor och att spela munspel med en ballong.
Walter Kurtsson gör mellan 80-100 spelningar om året på konferenser, företagsevent, firmafester, festivaler och privata fester. Walter gör även showen på engelska. (ABB, Volvo Buss, Scania)
Bland kunderna finns: Kungen och drottningen, Spendrups, Scania, Volvo Buss, Stille, Mitsubishi, Skoda Sverige, Avesta Sheffield, SEB, Swedbank, K-Rauta, Lärarförbundet, Grodan, Mälardalens Högskola, Skanska, ABB m.fl.

Walter Kurtsson är Sveriges bästa okände komiker. I rakt nedstigande led besläktad med Mr Bean, Tati, Monty Python, Hemma Hos, Kalle Sändare och Bröderna Marx. Med filmen ”Walter på bilskolan” har han blivit en av de första YouTube-succéer 2008 med över en kvarts miljon ”tittare”. Walter turnerar runt riket med sitt komp(is)band och roar (och oroar) folk på heltid sedan sent 90-tal.
Framtiden är WALTER KURTSSON – Din vän i nörd!

 

https://youtu.be/rzEmPBm_Q6Q

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.