Ignited LED show 1 - IGNITED LED show är en unik ljusshow med artister som utnyttjar det senaste inom den banbrytande LED-tekniken.
Ignited LED show 1 - IGNITED LED show är en unik ljusshow med artister som utnyttjar det senaste inom den banbrytande LED-tekniken.

IGNITED LED show

Show

IGNITED LED show är en unik ljusshow med artister som utnyttjar det senaste inom den banbrytande LED-tekniken.

Artisterna använder sig av s.k. Pixel Pois och Visual LED bars för att skapa en visuell ljusföreställning som passar för många olika slags sammanhang – nattklubb, event, invigning, festival m.m. Redskapen kan programmeras till vilka mönster, bilder, texter eller logotyper som helst. Med hjälp av rörelser i luften visualiseras artisten dessa mönster med en förbluffande tydlighet. Detta är en show som måste upplevas live för att man ska förstå effekten fullt ut, men vi kan lova att det blir spektakulärt

IGNITED kan skräddarsy shower helt i samråd med er. Vanligaste uppläggen brukar var ett eller flera kortare nummer (ca 5-10 minuter) med intensiv show för t.ex. en kick-start av eventet, som intro till ett annat scen-inslag eller som mellanakt. Fungerar både på scen och ute i publiken, men ljuset bör vara rejält dämpat eller helt nedsläckt. Den här gruppen uppträder även med eld och pyroteknik. Läs mer om detta här: http://eventkraft.se/artister/ignited-gnistrande-eldshower/

Tips: En LED-show kan med fördel även kompletteras med annan LED-belysning som sköts av en ljustekniker – t.ex. en ljusrigg med pixel-mappade LED-armaturer, en modulbyggd LED-skärm och liknande. Kombinationerna är många och möjligheterna oändliga. Hör av Dig om Du vill veta mera om den här typen av koncept.

LED suit 3 1 - IGNITED LED show är en unik ljusshow med artister som utnyttjar det senaste inom den banbrytande LED-tekniken.
Boka LED-show från Eventkraft
LED suit 4 edited 1 - IGNITED LED show är en unik ljusshow med artister som utnyttjar det senaste inom den banbrytande LED-tekniken.

Jag vill veta mer om Ignited LED show

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.