Top Cats Rock show - Top Cats är ett svenskt rockabillyband bildat 2001 i Torsby.
Top Cats Rock show - Top Cats är ett svenskt rockabillyband bildat 2001 i Torsby.

Top Cats

Kända Svenska Artister, Show

Top Cats är ett svenskt rockabillyband bildat 2001 i Torsby.

Första gången hela Sverige hörde talas om bandet var via dokumentärfilmen raggarliv. Då var man snudd på helt okända, men idag är man ett väl etablerat band och trots sin unga ålder är bandmedlemmarna riktiga veteraner i gemet. Top Cats har spelat rockabilly och gammal rock n roll sedan de tidiga tonåren. Idag spelar dom det man brukar kalla modern rockabilly med fullt ös och outtröttlig energi. De senaste 14 åren har det värmländska bandet pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen.

Bandets första album gick in på andra platsen på albumlistan och sålde guld. Det efterföljande gick in som etta och närmar sig nu guld. Ett tredje album kommer släppas under våren 2015.

Diverse TV-framträdanden i urval:
Nyhetsmorgon, Grynets show, Bingo Lotto, Go kväll, Världens barn, Victoriadagarna, Melodifestivalen med flera.

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.