karaoke night party - Karaoke är ett populärt underhållningsalternativ där Du och Dina gäster själva står som stjärna i centrum!
karaoke night party - Karaoke är ett populärt underhållningsalternativ där Du och Dina gäster själva står som stjärna i centrum!

Karaoke

Discjockeys, Klubb & Karaoke

Karaoke är ett populärt underhållningsalternativ där Du och Dina gäster själva står som stjärna i centrum!

Det går att hyra enbart Karaokeutrustningen med Karaoke-spelare, två mikrofoner och skivor, som enkelt kan kopplas in på den egna stereon och hem-TV:n

Vi har också förmånliga priser på kompletta Karaokepaket med ljudanläggning och/eller TV-apparat. Kablage ingår alltid i våra priser.

Vill Ni slippa kopplingarna helt så tar vi gärna hand om leveranser och montering mot en extra avgift!

Det går förstås också att hyra en platt videoskärm eller storbildsprojektor med duk om man vill ha extra effektfull visning av karaoketexten.

Vill Du veta vilka låtar som finns får Du gärna kontakta oss!
Har Du särskilda önskemål om att specifika låtar måste finnas med till Din fest? – Meddela oss detta i förväg!

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.