Magiker Trollkarl David Persson - Boka David Persson till Ert nästa event – Han är en av landets mest anlitade magiker och dessutom Svensk Mästare i Magi 2012! 
Magiker Trollkarl David Persson - Boka David Persson till Ert nästa event – Han är en av landets mest anlitade magiker och dessutom Svensk Mästare i Magi 2012! 

David Persson

Magi

Boka David Persson till Ert nästa event – Han är en av landets mest anlitade magiker och dessutom Svensk Mästare i Magi 2012! 

David är unik i sina framträdanden där det bjuds på humor, magi och interaktion med publik i ett högt tempo. Han jobbar på event, kick-offer och mässor i Sverige och runt om i Europa. Magi och Humor med David kan levereras i olika typer av kombinationer och koncept! För en helkväll kan det t.ex. se ut så här: Mingelmagi när gästerna anländer till eventet, Close up magi på mycket nära håll direkt vid bordskanten under middagen (mellan rätterna) och en avslutande Scenföreställning i ett högt tempo till kaffet! 

Så här säger David själv om sin roll som magiker:
”Mitt jobb är att skapa magiska ögonblick fyllda av häpnad och förlösande skratt. Jag är magikern 
som arbetar tillsammans med publiken, oavsett om jag står på en scen eller minglar bland gäster.  Målet är att med små medel leverera stor magi! ” 

Tips:
Ett kul koncept som även aktiverar Dig som gäst är Davids Trolleriskola – läs mer om detta under rubriken Aktiviteter

Vad säger kunderna om David Persson:

”Davids medverkan på våra kundevent, nationella som internationella, stora som små, på scen och ”Close up” överträffar alltid alla förväntningar. Det är underbart tryggt att arbeta med David! Han har förmågan att läsa av publiken och kastar sig helt laglöst mellan komik och magi vilket skapar en oemotståndligt härlig kombo av skratt och förvåning! ” 
/Lina Simonsson, Project Manager, Customer Relations NIBE Energy Systems 

”Tack David! För en kväll fylld med mingeltrolleri och en show som verkligen höjde stämningen till klimax, det går fortfarande inte förstå hur du gjorde!” 
/Thomas Holm, Purchasing Manager, Besam Sverige AB

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.