Tjejbandet Lady B Goode - Nu har Du chansen att boka detta proffsiga band till Ditt event.
Tjejbandet Lady B Goode - Nu har Du chansen att boka detta proffsiga band till Ditt event.

Lady B Goode

Coverband

Lady B. Goode är ett rutinerat och färgstarkt ”fem-kvinno-band”, som idag skaffat sig det ihållande ryktet som ”Sveriges svängigaste och showigaste tjejband”.
Bandet har sedan 1994 spelat heltid, och då höjt temperaturen på företagsfester, events och festivaler runt om i Sverige. Afterskier såväl i Sälen, Åre, Riksgränsen och After Beacher på Gotland, Öland och Tylösand.
Lady B. Goode lirar rock, pop, schlager och disco med glimten i ögat. Här garanteras en oförglömlig upplevelse när punk och hårdrock tolkas på dragspel. Bandet underhåller även till middagar, och då är det allt från allsångsfavoriter till jazz eller opera.
Förutom framträdanden i TV/radio, scenshower på Gröna Lund, Liseberg och diverse festivaler, har Lady B. Goode även turnerat och spelat med Charlotte Perelli, Markoolio, Lena Philipsson och Nanne Grönvall.
Hänförda tjejer i publiken har jublat medan grabbar har kastat upp kalsonger på scen! Att Iron Maiden stått längst fram och headbangat är heller inte att förglömma.

Nu har Du chansen att boka detta proffsiga band till Ditt event.

Som en arrangör sa efter en kväll med Lady B. Goode på scen: ”De här tjejerna spelar ju med mer stake än män!”

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.