Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Marcus Palm stand up komiker bröllopskomiker hos Eventkraft

Marcus Palm

Marcus Palm har nu specialskrivit en show som är anpassad för just bröllopsfester som även du som privatperson skall ha råd med. Utöver de ämnen han har förberett diskuterar man i förväg med brudparet vad som är ok att skämta om samt i vilken utsträckning man tror att gäster och brudpar vill delta. 

Lite om showen.. 

Till varmrätt eller dessert uppträder Palm som är en mycket rutinerad lyhörd komiker. Han har mer än 1100 shower bakom sig och uppträtt över hela Norden. Några dagar före showen kommer man överens om när på kvällen man finner det lämpligt att lägga in underhållningen. Normalt brukar det passa in i mitten av kvällen när de viktigaste talen har uppmärksammats. Man pratar också tidigt om vad för ämnen som är ok att skoja om. 

Marcus behandlar ämnen kring manligt och kvinnligt varvat med väldigt rolig igenkänningskomik om hur det är att leva och vara människa på 2000-talet. Med hjärta och hjärna gör han festens huvudpersoner till hjältar med glimten i ögat. 

  • Categories: Bröllop / StåuppkomikJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.