MagnusFallgren trubadur enmansband 2 - Magnus Fallgren utgår från Göteborg, men jobbar över hela landet.
MagnusFallgren trubadur enmansband 2 - Magnus Fallgren utgår från Göteborg, men jobbar över hela landet.

Magnus Fallgren – Entertainer, trubadur, enmansband mm

Bröllop, Konferencier, Trubadurer

Magnus Fallgren är den perfekta underhållningen till events, fester, bröllop. Han har varit underhållare i över tjugo år brukar säga att han åtar sig både möjliga och omöjliga uppdrag.
Med stor entusiasm och energi tar sig Magnus an din fest och anstränger sig till det yttersta för att göra den lyckad. Han får folk att sjunga med i allsång, klappa händer och dansa.
Magnus kan även anlitas som konferencier.

Magnus spelar i huvudsak med musikbakgrunder, så han låter som ett mindre band, har eget ljud och ljus samt tillgång till Spotify under pauserna.
Han gör akustiska gig i mindre sammanhang med föredrar alltid elgitarr och bakgrunder eftersom det blir mera mångsidigt och bättre tempo, stämning o.s.v.

Magnus kan mot en extra kostnad även anordna Quiz (både musik och vanligt) och han anlitas frekvent även till sång vid vigsel.

Magnus Fallgren utgår från Göteborg, men jobbar över hela landet.

Här kan du se lite olika videoklipp där Magnus sjunger & spelar ett urval av låtar:

Jag vill veta mer om Magnus Fallgren

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.