Mirror Man LED show - ACT OF EMOTION – LED show är ett showkoncept som bygger på unika special-ljus-effekter och futuristisk kostymering.
Mirror Man LED show - ACT OF EMOTION – LED show är ett showkoncept som bygger på unika special-ljus-effekter och futuristisk kostymering.

ACT OF EMOTION – LED show

Show

ACT OF EMOTION – LED show är ett showkoncept som bygger på unika special-ljus-effekter och futuristisk kostymering.

Här får man en show eller mingel från artister som uppträder i mycket uppseendeväckande kläder. Med blänkande spegeldräkter, banbrytande LED teknik, dansande LED robotar och företagets logga som svävar i luften bjuder man på en futuristisk ljusshow av högsta klass!

Letar du efter ett show-inslag med hög Wow-effekt till något slags event som andas framtid, innovation och internationell klass, så har du hittat rätt. At of Emotion lyfter fram era sponsorer, presenterar en talare eller lanserar era produkter – allt på ett nytt, oväntat och innovativt sätt. Detta är Sveriges bästa ljusshowartister!

ACT OF EMOTION – LED show kan bokas i olika konstellationer med allt från 2-8 artister. Dom har färdiga showpaket, men kan också skräddarsy och anpassa sin repertoar efter storlek på event, budget samt scen.

Exempel på vad showen kan innefatta är t..ex. spegeldräkter, LED-påfågelvingar, LED-rockringar, dans och akrobatik med LED och laserdräkt, sceneffekter och pyroteknik anpassat för inomhusbruk.

Denna typ av underhållning brukar vi integrera vid event på många olika sätt. T.ex. som en öppningsakt vid en kick off eller middag, som korta instick eller mingel under fördrinken och efterfesten, i samband med presentation av VD eller toastmaster – som även kan kläs i den häftiga Robotkostymen och sedan ta av huvudbonaden uppe på scen eller varför inte som en extra happenings på dansgolvet för att höja stämningen

En garanterad succé oavsett vad du väljer!

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.