Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Begagnat ljud & ljus

Här hittar du begagnat ljud & ljus – samt en del annat som vi säljer av. Vi har även begagnad tyger, videoutrustning, bildskärmar, special FX, dekor, möbler m.m.

Eventkrafts hyresprodukter behöver efterhand uppdateras och ersättas med marknadens senaste sortiment. Det betyder inte att utrustningen är uttjänt. Oftast håller den ändå väldigt hög kvalitet, eftersom den som regel är tillverkad för professionell daglig användning. Som uthyrningsföretag måste vi kunna lita på våra produkter i vått och torrt. Dom ska tåla en intensiv och långvarig hantering och dom måste tillhöra marknadens kvalitativa toppsegment. Våra höga krav blir en trygghet för dig som köper något av oss i andra hand, men tänk på att det inte är samma garantivillkor som när du köper något nytt och att utrustningen köps i befintligt skick.

Hos oss gör du alltid en bra affär när du köper begagnat ljud & ljus m.m. Vi har dessutom alltid utrustning till salu som är på väg att fasas ut till förmån för nya produkter.

I listan nedan hittar du lite av det som är aktuellt just nu. Kontakta Johan Fälth för mer information och/eller om du letar efter något speciellt som inte finns på listan. Ofta kan vi få fram även annan utrustning om vi får lite tid på oss. Dels har vi mera saker på hyllan än det vi hinner lägga ut på nätet och dels samarbetar vi med många andra företag som också säljer begagnat. Så tveka inte att höra av dig om du letar efter något särskilt.

Observera att moms tillkommer på alla priser och att utrustningen som regel finns finns för avhämtning på vårt centrallager i Jönköping. Vi hjälper dig att ordna transporter till hela övriga Sverige om du inte själv kan hämta hos oss.

OBS! Listan är under ständig uppdatering – kontakta oss för dagsaktuellt saldo och mera detaljinformation!

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.