Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi söker Ljustekniker!

1 mars, 2016 / Okategoriserade

Eventkraft söker en kunnig och driven ljustekniker till verksamheten i Jönköping. Hos oss kommer Du att vara med vid uppdrag över hela södra Sverige och ibland även utomlands. Vi jobbar mycket med mässor och utställningar, men har även en hel del uppdrag i samband med installationer, events, konferens och konserter. Riggning, ljussättning, packning, leveranser och lagerarbete ingår i tjänsten. Tjänsten är tillsvidare och omfattningen är 80-100%. Du bör räkna med en hel del oregelbunden arbetstid.

 

Du har en positiv inställning till teknik och tycker om att jobba med människor i ett högt tempo. Arbetet kan stundtals vara ansträngande så en god fysisk form är att föredra. De flesta av arbetskamraterna är i 20-30-årsåldern, men Du får gärna vara äldre. Vi söker en person som tycker om att göra det lilla extra vid varje uppdrag. I mötet med våra kunder värdesätter vi en medarbetare som har förmåga att kombinera tydlighet med flexibilitet och effektivitet. Du skall kunna prata/skriva flytande svenska och vara van vid att jobba med datorer. B-körkort samt flerårig branscherfarenhet är ett krav. Liftkort, lastbilskörkort, kunskaper om ljud och bild samt dokumenterade utbildningar inom t.ex. ljus, riggsäkerhet m.m. är meriterande men ej krav.

 

Tillträde någon gång i början/mitten av augusti 2016. Ansökan och frågor om tjänsten endast via e-post – info@eventkraft.se

Svar till oss senast 1maj 2016