Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi söker eventtekniker/rese-montör – TILLSATT

23 augusti, 2018 / Okategoriserade

Tjänsten är nu tillsatt – vi tackar alla sökande för visat intresse!

Vi söker Dig som är van vid att jobba praktiskt och självständigt. Du har kanske bakgrund som någon slags hantverkare, fastighetsskötare, skogs-/lantbrukare, mekaniker, lager-/industriarbetare eller liknande där arbete i huvudsak brukar utföras på en praktisk nivå.

Vi jobbar med leveranser och montering av mäss- och eventteknik
– t.ex. tross, belysning, ljud och bild. Du behöver inte ha erfarenhet av sådant arbete sedan tidigare, då vi erbjuder ett internt utbildningsprogram, men det är förstås ingen nackdel.. B-körkort är krav. Om Du har körkort för lastbil är det meriterande, men ej krav.

Du måste vara flexibel och serviceinriktad. Du tycker om att jobba med människor. Du talar flytande svenska och har lätt för att kommunicera med Din omgivning. Du har troligen en praktisk/teknisk utbildning i botten, men kan också ha införskaffat praktisk/teknisk erfarenhet genom tidigare arbete.

Vi uppskattar en sökande som är relativt socialt obunden, eftersom jobbet innebär udda arbetstider, mycket resor och en hel del hotellnätter.

Du kommer att jobba med utgångspunkt i Jönköping och över hela södra Sverige. Arbetet kommer utförs både självständigt och i grupp så Du måste vara både representativ och socialt kompetent.

Tjänsten är i grunden 80% med möjlighet till 100% periodiskt under högsäsong (höst och vår). Tillträde snarast efter ö.k.

Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.