Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Uppdatera ditt studentflak-ljudpaket till ett kvällsfest-paket!

30 april, 2020 / Okategoriserade

Med anledning av Corona-pandemin, så är det många studenter som är osäkra på hur firandet kommer att se ut. Man undrar bl.a. vad som gäller angående att åka studentflak på studentdagen. Olika kommuner har reagerat lite olika på rekommendationerna från Smittskyddsinstitutet, regeringen o.s.v. Sannolikt kommer det att bli lite olika bedömningar av vad som tillåts beroende på vilken kommun man bor i.

För er som inte tillåts åka flak på studentdagen, så kan Eventkraft omvandla bokningen till en festkvälls-ljudanläggning (inomhus eller utomhus). Vi står då fortfarande för leveranser, montering och demontering (utan extra kostnad).

Genom att omboka till en festkvälls-anläggning, så kan klassens firande ändå genomföras med en festlig inramning. Vill ni komplettera festkvällen med lite ljuseffekter så finns den möjligheten förstås också. Läs mer om våra ljudpaket och priser här!

Eventkraft har också bestämt att vi kommer låta alla student-bokningar omfattas av vår Corona trygghetsgaranti. Det innebär att ni inte behöver stressa med planeringen. Ni kommer kunna avboka er beställning med en veckas varsel om ni inte kan hitta ett sätt att genomföra firandet som inbegriper en ljudanläggning från oss i något format. Läs mer här!