Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Magi är en konstform som passar bra i många olika sammanhang, särskilt när man vill ha något som överraskar och fångar upp en publik. Här hittar du ett urval av Sveriges bästa magiker – eller trollkarlar som en del fortfarande kallar dom.

Många förknippar kanske magi med en åldrad man i svart cylinderhatt som rabblar ramsor, viftar med ett trollspö och rycker fram förskräckta kaniner. När du bokar en magiker från Eventkraft, så får du något helt annat. Den moderna magikern är en fantasifull estradör och skicklig illusionist. Hen uppträder med en stor portion humor och fullt av oväntade grepp som slår publiken med häpnad.

Hos oss hittar du även kvinnliga magiker. Historiskt sett har kvinnor varit mycket ovanliga som magiker, men det är nu på väg att förändras.

Eventkrafts magiker är väl etablerade. Dom syns inte sällan i TV-sammanhang och flertalet har vunnit priser eller fått utmärkelser för sina framträdanden. De flesta av våra magiker är mycket flexibla och kan anpassa sina shower efter dina önskemål. Föreställningens tid, innehåll, format o.s.v. behöver inte vara hugget i sten. Många gör även shower på engelska och de flesta kan bokas till såväl close up- (minglandes i publiken) som scen-show. Behöver du en bra konferencier så kan en av våra magiker också vara rätt val.

Hör av dig till oss med dina behov. Vi hjälper dig att hitta rätt magiker till ditt event!