Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Om du behöver en person som kan hålla ihop ett scenprogram och samtidigt  skapa en bra balans mellan trygghet, intresse och glädje för det som ditt event  handlar om – Då ska du boka en konferencier, moderator, toastmaster eller programledare genom oss.

Eventkraft hjälper vi dig att hitta en passande scenpersonlighet.  Du kan själv dra upp riktlinjerna med körschema, manuskort o.s.v. eller så engagerar du oss och vår konferencier på ett djupare plan där vi även kan hjälpa till med hela programupplägget. Oavsett hur mycket du vill engagera oss, så kan du vara säker på att du får en bra slutprodukt. Vi förmedlar endast professionella scenpersonligheter för den här typen av uppdrag.

Det behöver inte nödvändigtvis vara programledare från TV – många av dom vi bokar kan vara t.ex. komiker, skådespelare, radiopratare, föreläsare, pianister, trubadurer, sångare m.m.

Nedan ser du några exempel på några av dom vi brukar jobba med. Vi har dock väldigt många fler i vårt nätverk, så kontakta oss för att få mera unika och anpassade förslag till just ditt event.