Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Hos Eventkraft kan Du hitta många duktiga coverband.

Ett coverband har en musik-repertoar som huvudsakligen består av ”cover-versioner”. Dom spelar alltså sällan sin egen musik, utan det bästa av kända hits från andra grupper och artister. Vissa band kan vara fokuserade på en eller flera musik-genrer, medan andra spelar nästan allt.

En speciell typ av coverband är sådana som specialiserat sig på en särskild grupp och som även klär ut sig till denna – s.k. ”Tribute band”. Sådana kan du också boka genom oss.

Eventkraft bokar också showband som utöver cover-repertoaren har ett anpassat scenprogram som passar bra för sittande publik. Sådana band brukar vara väldigt uppskattade om man vill ha musik och show i kombination vid t.ex. en middag. Ofta med möjlighet att förlänga kvällen med en eller ett par dans-set efter maten.

Våra coverband är flexibla och lyhörda för dina behov som festarrangör. Dom eftersträvar alltid att arrangemanget/festen ska bli så bra som möjligt – både för dig och dina gäster. Ibland kan dom ha bestämda åsikter om dina önskemål kring kvällens upplägg, men det är förstås i all välmening och med upplevelsens bästa i fokus.

Behöver du hjälp med fler delar av festupplägget så har Eventkraft även annan slags underhållning. Kika gärna runt bland dessa och låt dig inspireras. Kontakta någon av våra erfarna projektledare som kan hjälpa dig vidare med bokning, festprogram och mycket annat.

Hittar du inte det du söker bland våra band, så tveka inte att höra av dig för alternativ. Vi bokar många, många fler band än de som finns på denna sida. I princip bokar vi allt!

Vi ser fram emot att få hjälpa dig vidare med bokning av underhållning till ditt kommande event. Kontakta oss idag!