Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Uppblåsbara FX

 

Med Skydancers skapar man enkelt uppmärksamhet kring en tillställning som man vill ska synas på långt håll. Det handlar om stora, uppblåsbara annonsobjekt i form av t.ex. tuber, fladdrande gubbar, portaler eller specialsydda figurer som drivs av kraftfulla fläktar. Dessa effekter är vanligt förekommande inom t.ex. idrottssammanhang, mässor, reklamkampanjer, scen- och festivalevent utomhus m.m.

Vi skiljer mellan Skytubes, Skymen, Skydancers och specialtillverkade figurer. Läs mer om dessa här nedanför.

En intressanta aspekt på detta material är att det kan specialanpassas för unika behov. Vi tillverkar ofta efter speciella önskemål om t.ex. färger, textbudskap, varumärken, grafiska profiler eller t.o.m. speciella former. Så varför inte göra en uppblåsbar variant av en produkt som Ni säljer eller en stereotyp personlighet som är typisk för Er bransch.

En skydancers vaggande/fladdrande i vinden gör att ingen missar det Ni anordnar. Tekniken är enkel att hantera och objekten går att placera i de flesta typer av miljöer.

Vi hyr ut och säljer allt Ni behöver och vi special-syr som sagt gärna en unik figurer till ditt event! Kontakta oss idag för priser och mer information!

Visar alla 5 resultat