Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Mässbelysning

Mässbelysning och ljus på montrar och i butiker är i hög grad viktigt för affärerna. På Eventkraft är vi väl medvetna om detta och även hur det i sin tur påverkar upplevelsen av ett tillhörande varumärke. Många anlitar oss t.o.m. av just den specifika anledningen; För att deras varumärke och produkter ska framstå i bästa möjliga ljus och därmed sälja så bra som möjligt.

En väl ljussatt monter med tydligt upplyst display, skyltar, vepor och annat grafiskt material, ger en välkomnande effekt. Redan vid första anblick slås man av att färgerna känns fräscha, kontrasterna blir skarpa och inramningen känns modern. En bra ljussättning tydliggör också det budskap man vill förmedla till sina besökare.

En dåligt upplyst monter kan på motsvarande sätt signalera att det är ”stängt” i montern. Display & budskap uppfattas som diffusa och färger/kontraster i skyltningen känns många gånger blekt och nedslitet. Det finns en ökad risk att man, i en dåligt ljussatt monter, missar besökare helt eftersom budskapet och helhetsintrycket kan upplevs som mindre intressant, mindre säljande och kanske t.o.m. omodernt.

Eventkraft hjälper er med bra mässbelysning och att fokusera på utvalda delar t.ex. nyheter eller liknande. Låt oss hjälpa er med ljussättningen av er monter!

Kontaktuppgifter

Tel: +46 36-150 153
Fax: +46 36-150 152
info@eventkraft .se
Integritetspolicy
Cookies

Lokala Kontor

Stockhom: tel. +46 8-212010
Göteborg: tel +46 31-120153

Huvudkontor

Eventkraft i Sverige AB
Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping

Centrallager

Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping