Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Hygien & Säkerhet

Eventkraft har diverse produkter som underlättar för hygien & säkerhet i sammanhang där människor behöver samlas – t.ex. hjälpmedel som påminner besökare att hålla avstånd, vårda handhygienen, undvika trängsel o.s.v.

Här hittar du bland annat avspärrningar av olika slag, handsprits-automater, informationsskyltar/displayer och talande ljudsystem. Du kan både köpa och hyra våra produkter. Hyra brukar vara det mest ekonomiska vid tillfälliga arrangemang och korta användningsperioder.

Vi hjälper också våra kunder att analysera risker med publika flöden. Det behöver inte vara särskilt svårt. Vi kan ta fram förslag på begränsningar och åtgärder som minskar risken för närkontakt och smittspridning i nästan alla sammanhang där människor möts. Vi vet också vilka regler som gäller vid slutna sammankomster kontra offentliga/ för allmänheten.

Hör av dig för att få veta mer om våra tjänster, produkter och hjälpmedel inom hygien & säkerhet. Vi hjälper dig att genomföra ett tryggt och säkert arrangemang inom ramen för rådande lagstiftning och myndigheters rekommendationer.

Visar alla 4 resultat