Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Belysning

Ljus på mässor är viktigt för affärerna. Belysningen av en mässmonter påverkar i mycket hög grad hur besökarna uppfattar och upplever kontakten med ett varumärke.

Många utställare lägger mycket pengar på olika typer av branding, men tänker inte alltid på att belysa det på ett bra sätt. Ibland belyser man det kanske inte alls.

En väl ljussatt monter med väl upplysta skyltar, vepor och annat grafiskt material ger en välkomnande och modern känsla. Vid första anblick slås man direkt av att färgerna känns fräscha och kontrasterna är skarpa, vilket också tydliggör det budskap man vill förmedla till sina besökare. En dåligt upplyst monter kan på motsvarande sätt signalera att det är ”stängt” i montern, budskapet kan uppfattas som diffust, och färger och kontraster i skyltningen känns många gånger blekt. Det finns en ökad risk att man, i en dåligt ljussatt monter, missar besökare helt eftersom budskapet och helhetsintrycket kan upplevs som mindre intressant, mindre säljande och kanske t.o.m. omodernt.

Eventkraft hjälper er att skapa en levande belysning och att fokusera på utvalda delar t.ex nyheter eller liknande. Låt oss hjälpa er med ljussättningen av er monter, så Ni får maximal effekt av det Ni betalar för.

Kontaktuppgifter

Tel: +46 36-150 153
Fax: +46 36-150 152
info@eventkraft .se
Integritetspolicy
Cookies

Lokala Kontor

Stockhom: tel. +46 8-212010
Göteborg: tel +46 31-120153

Huvudkontor

Eventkraft i Sverige AB
Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping

Centrallager

Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping