Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Tält

Här kan du hyra tält för olika slags event – t.ex. till företagsfest, bröllop, turné/expo, sport-event, pop-up-butik & mycket annat. Vi har tält för de flesta typer av tillställningar både för privatpersoner, föreningar och företag.

Hyr och hämta själv när du nöjer dig med en begränsad tältyta och värdesätter en kostnadseffektiv lösning. Låt oss sköta leveranser och montering om du istället föredrar en smidig och bekväm lösning där allt ingår.

Våra mindre tält är av s.k. zip-up eller easy-up modell. Det betyder att man drar ut tältstommen (benen) mot kanterna och att man därigenom även spänner upp taket och får släta, snygga ytor. Därefter justerar man benhöjden och avslutar sedan med att sätta fast ev. sidodukar. Som du ser på bilderna nedan, så kan man kombinera flera tält av samma modell bredvid varandra för att få en större yta. I sådana sammanhang har vi även s.k. hängrännor som tillser att vatten inte droppar ned i tak-skarvarna utan istället rinner ut åt sidan. Våra sidodukar kan fås med eller utan fönster och dörrar.

Om man behöver tält som är större än 100m², så brukar vi rekommendera att man hyr nyckelfärdiga sektionsbyggda tält. Det betyder att hyra tält som en komplett lösning inkl. leverans och montering. Dessa tält-lösningar transporteras ofta på större lastbil och inte sällan krävs någon form av truck eller hjullastare vid lastning, lossning. Begär alltid offert för pris på våra sektionsbyggda tält!

Sektionsbyggda tält passar bra i eventsammanhang med stor publik och krav på stora ytor – t.ex. vid större företagsfester, festivaler, stora idrottsarrangemang och liknande utomhusevent. Våra sektionstält kan tyvärr dock inte hyras som en hämta själv-produkt.

Kontakta oss för priser och mer information!

Visar alla 6 resultat