Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Personalfest

Boka personalfest med underhållning, aktiviteter och eventteknik från Eventkraft. Här hittar du allt du behöver för en lyckad firmafest. Vi hjälper både små och stora företag med antingen enstaka tjänster eller ett helt koncept. Du väljer själv hur mycket du vill ha hjälp med från oss och vi fungerar gärna som ett kreativt bollplank om du har idéer som behöver konkretiseras till ett praktiskt format.

Under huvudkategorin Artister ovan finns massor med exempel på DJ’s, band, shower m.m. som är populära just nu. Vi kan också sätta ihop färdiga paket med underhållning utifrån en given budget. Spara tid och låt våra erfarna artistbokare hjälpa dig att hitta guldkornen i dagens enorma utbud.

Under kategorin Aktiviteter hittar du spännande tävlingar, team building och mycket annat som kan göras i samverkan med personalen. Utmana cheferna, tävla mellan avdelningarna eller låt bara folk få prova på något nytt en stund.

Vi har dessutom gott om problemlösande eventteknik som man kan hyra till sin personalfest. Klicka gärna på huvudkategorin Teknik ovan för att få veta ännu mer om ljud-, ljus, bildskärmar, expo-teknik, dekor, möbler och mycket annat. Hos oss hittar du i princip allt du behöver för att praktiskt genomföra en fest eller ett event. Vi har även personal som ser till att tekniken kommer på plats i tid och att allt funkar problemfritt under eventet.

Tel: +46 36-150 153
Fax: +46 36-150 152
info@eventkraft .se
Integritetspolicy
Cookies

Stockhom: tel. +46 8-212010
Göteborg: tel +46 31-120153

Eventkraft i Sverige AB
Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping

Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping