Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Hyra ljuspaket

Här kan du hyra ljuspaket som förgyller din fest med extra stämning och mysfaktor. Vi har det mesta inom ljus för fester & event. Här hittar du t.ex. discoljus som rör sig i takt till musiken på dansgolvet, klubb-ljus med laser & UV, dekorbelysning för trista väggar, spegelbollar och fasadbelysning utomhus. Vi har också upphängningsbara dekorljusobjekt som är helt trådlösa (batteridriven LED), avancerade moving heads för stora scener, ljus för mässor/utställningar och mycket annat. Läs mer om allt ljus du kan hyra från oss under huvudrubriken Teknik här ovanför och välj sedan underkategorin Ljus.

Tips för att få ut maximal effekt när du hyr ljuspaket:

Överväg att komplettera med en rökmaskin om det inte redan ingår i paketet. Tack vara den dimma som rökmaskinen alstrar, så blir effekterna av ljuset i lokalen ”tredimensionella”. Ljusstrålarna framträder plötsligt i luften och inte bara som ljusfläckar på tak, golv och väggar. Vi brukar säga att rök i kombination med ljuseffekter förstärker ljuset med mer än 200%.

Våra alternativ på denna sida är bara några exempel på vanliga produkter och kombinationer om du vill hyra ljuspaket. Vi har väldigt mycket annat på våra hyreshyllor och vi sätter gärna ihop ett unikt ljuspaket för just dina behov.

Kontakta oss idag för förslag och priser så hjälper vi dig med en bra lösning!

Tel: +46 36-150 153
Fax: +46 36-150 152
info@eventkraft .se
Integritetspolicy
Cookies

Stockhom: tel. +46 8-212010
Göteborg: tel +46 31-120153

Eventkraft i Sverige AB
Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping

Herkulesvägen 56
553 02 Jönköping