Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Catering

Mat & dryck är en av de viktigaste beståndsdelarna för ett lyckat event. Vi hjälper Er att hitta en passande komposition oavsett om det gäller ett kort event i samband med lunch/kaffe/fika eller om det gäller en helhetslösning med catering för flera dagars förplägnad. Hos oss kan Du beställa allt från hamburgare till bufféer och sjurättersmiddagar.

Vår cateringservice utgår från Jönköping och Gislaved med en ungefärlig leveransradie på upp till ca 10 mil däromkring. Vi prioriterar grupper om 100 personer eller fler och vi förbehåller oss rätten att neka mindre beställningar.

Vissa lokaler tillåter endast catering och/eller servering från lokaluthyraren. Ta alltid reda på vad som gäller för den lokal Ni ska vara i, innan Ni bokar catering av oss. Tänk också på att det krävs tillstånd för servering av alkoholhaltiga drycker i offentliga sammanhang. När Ni bokar catering och servering via oss, så ansöker vi om alla sådana tillstånd åt Er.

Nedan finner Du ett urval av våra mest populära och prisvärda storsäljare inom olika cateringområden. Alla priser anges exkl. moms, utkörningskostnad och eventuell serveringspersonal. Kontakta oss gärna om Du vill boka något av detta eller om Du vill ha ett alternativt förslag eller någon form av anpassad inriktning. Tänk på att vi alltid behöver veta hur många gäster Ni är och till vilken plats Ni vill ha maten levererad. Vi löser självklart även mat för allergiker, vegetarianer, veganer och liknande.

När Du bokar mat & dryck genom oss så går Du aldrig hungrig från festen och vi ser till att allt håller hög klass med oklanderlig service.

Du vet väl om att Du även kan boka lokaler, artister & underhållning samt professionell eventteknik genom oss på Eventkraft…?
Vi hjälper Dig gärna med en helhetslösning till Ditt event.

Visar alla 10 resultat