Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Utomhusbio

Vår lösning för utomhusbio bygger på en högupplöst LED-skärm som levereras i form av en trailervagn med tillhörande ljudsystem i mycket hög kvalitet. Detta är ett snabbt och smidigt sätt att få ut en storbildsskärm till en liten eller stor publik. Vi har allt Ni behöver för att genomföra detta. Film kan visas från dator, DVD, Blueray eller liknande.

Bilderna är från en utomhusbio med visningar i Varberg och Göteborg. En stor fördel med LED-skärm framför projektor/duk, är att man kan nyttja skärmen även då det är ljust utomhus. Detta är förstås särskilt gynnsamt i Sverige sommartid. En tid på året då det sällan blir särskilt mörkt, men samtidigt är den korta tid då det är tillräckligt varmt utomhus för att det ska vara behagligt. Utomhusbio är ett arrangemang som passar alla åldrar. Filmens innehåll är inte alltid det primära. Gemenskap och omgivningar spelar ofta en minst lika stor roll och med ett utomhusbio-koncept kan Du ge en smak av något annorlunda – lite mera magiskt än vanlig bio tycker många.

Den här typen av lösningar kan levereras i många olika miljöer – t.ex. parker, grönområden, torg, parkeringsplatser, idrottsanläggningar, vid infarter, gallerior och mycket annat.
LED-trailer-konceptet fungerar självklart också bra vid sport-TV-sändningar, konserter och liknande event där man behöver stor bildskärm framför mycket folk

 

Kontakta oss idag för förslag på en lösning till Ditt nästa event!
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.