Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Nordisk koncernträff – Drakbåtar, aktiviteter & fest

Nässjö inredningar ville skapa en minnesvärd upplevelse för personalen i samband med sin nordiska koncernträff. Eventkraft fick i uppdrag att arrangera en heldag med aktiviteter, mat, dryck och underhållning.

Platsen blev Hultarps gård utanför Nässjö där vi använde oss av en lada för kvällsprogrammet och diverse tält och naturområden för aktiviteterna. Det natursköna läget med närhet till skog och sjön ledde fram till ett program med spännande äventyrskamp, problemlösande inslag och drakbåtsrodd som grand final. Den deltagande gruppen bestod av ca 180 personer och det bjöds på lunch, fika och trerätters middag med prisutdelning, ”bloopers” på storbild, mingel och dans till coverband. Hela aktiviteten dokumenterades och sammanställdes till en DVD-give away. Eventkrafts personal höll i aktiviteter, tävlingar, logistik och programupplägg. Vi bokade även catering och underhållning samt levererade tält, möbler, scen, speakersystem, ljud till festen, miljöbelysning och storbildslösning.

Projektledare; Staffan Lackemo
Tävlingsansvarig; Jonny Gustavsson
Mat & Dryck; Håkan Axelsson Företagscatering
Fotograf; Johnny Thörnqvist
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.