Student 2016 e1602850236138 - Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!
Student 2016 e1602850236138 - Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!

Studentflak – ljudpaket 2023

Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!

Nedan ser du exempel på olika typer av ljudsystem. Priserna är inklusive vårt monteringsarbete efter särskild ö.k. och vissa villkor. Kontakta oss idag för att få veta mera!

Till 2023 års studentdagar levererar vi kompletta studentflak ljudpaket med allt som behövs i Vårgårda,  Lidköping, Herrljunga, Alingsås, Borås, Tranås, Eksjö, Jönköping, Nässjö & Gislaved. OBS! I Lidköping gäller särskilda regler och priser (kontakta oss för mera information).

Tips! Viktiga regler och villkor för en säker färd – Transportstyrelsens hemsida

Ljudpaket Small
Ca 500W – Elaggregat samt 2st medelstora högtalare med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Passar det lilla flaket och för mindre klasser. Tar ca 1,2 flakmeter av ytan på ert studentflak
Pris: 4000kr/st

Ljudpaket Medium
Ca 1500W – Elaggregat samt 1st sub-högtalare och 2st rejäla topphögtalare, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Ett mycket prisvärt paket med bra ljudtryck. Tar ca 1,2 flakmeter av ytan på ert studentflak
Pris: 4500kr/st

Ljudpaket Medium deLuxe
Ca 2000W – Elaggregat samt 1st sub-högtalare och 2st stora topphögtalare, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Ett mycket prisvärt paket med ytterligare lite bättre ljudtryck. Tar ca 1,2 flakmeter av ytan på ert studentflak
Pris: 5000kr/st

Ljudpaket Large
ca 4000W – Elaggregat samt 2st kraftfulla subar och 2st topphögtalare av proffsmodell, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Storsäljaren – vårt mest populära paket. Tar ca 1,5 flakmeter av längden på ert studentflak
Pris: 6000kr/st

Ljudpaket Large deLuxe
ca 7500W – Elaggregat samt 2st extra kraftfulla proffs subar och 2st topphögtalare av proffsmodell, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Detta paket är nytt för i år och är otroligt prisvärt i förhållande till prestanda. Tvekar du mellan Large och Large deLuxe så ska du välja deLuxe. Tar ca 2 flakmeter av längden på ert studentflak
Pris: 7000kr/st

Ljudpaket X Large
Ca 10000W – Extra kraftfullt elaggregat samt 4st extra stora sub-högtalare och 2st stora toppar med kraftfulla slutsteg, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Riktigt bra ljud och rejält med bas. Perfekt för de stora klasserna och för er som verkligen vill höras. Tar ca 2,5 x 1,5 meter av ytan på ert studentflak
Pris: 8000kr/st

Ljudpaket Super XX Large
Ca 15 000W – Stort professionellt konsert-ljudsystem med special-elaggregat och medföljande tekniker. Vansinnigt bra ljud. För er som vill vara värst och bäst har vi tagit fram detta monsterpaket som slår allt. OBS! Detta paket tar bort en yta på ca 3×2,5 meter från ert studentflak och behöver fri höjd på ca 2,5-3m.
Pris: 13000kr/st

VI LEVERERAR LJUDPAKET TILL STUDENTFLAK PÅ FÖLJANDE PLATSER OCH DATUM UNDER STUDENTEN 2022:


Vårgårda:
1 juni
Ulricehamn, Herrljunga, Alingsås: 2 juni
Borås: 9 juni
Tranås, Eksjö: 10 juni
Lidköping: 14 juni
Gislaved: 15 juni
Jönköping: 16 juni
Nässjö: 17 juni

Så här bokar man:

Kontakta Eventkraft på telefon 036-150153 eller via epost info@eventkraft.se

För att beställa behöver vi veta vilken storlek av ljudpaket ni vill ha. Vi behöver också namn, adress, telefonnummer och personnummer på en ansvarig elev i klassen. Ange även aktuellt studentdatum, vilken ort ni bor i samt skolans och klassens namn.

OBS! Beställning är bindande. Avbokning kan göras senast två veckor från det datum då ni mailade beställningen till oss. Ångerrätten är alltså max två veckor. OBS! Vid väldigt sena bokningar (mindre än 30 dagar före studentdagen) så gäller ej ångerrätt eller avbokning alls.

Viktigt att tänka på angående ljudpaketets storlek & riggning på flaket; Högtalare, förstärkare och elaggregat tar en del av ert studentflaks utrymme i anspråk. Ju större ljudsystem desto mera utrymme går åt för att det ska få plats. Om ni bokar ett stort paket och är många studenter så tänk då på att även ha en vagn/lastbil/flak som är rejält tilltagen så att allt får plats. Ett Super XX-Large paket tar bort en yta på ca 3×2,5 meter från ert studentflak och behöver fri höjd på ca 2,5-3 meter. Vi rekommenderar därför minst 6 meter långa lastbilsflak till Super XXL eller, om ni har traktorvagn, minst 8-10m lång beroende på bredd. Ännu mera plats kan gå åt om ni ska ha en DJ med egen DJ-utrustning på flaket. Se bifogade bildexempel på storlek för övriga ljudpaket – elverket ställs vid sidan av varuvagnen/buren på alla paket utom Small. OBS! Våra ljudpaket kan ej riggas på s.k. lastväxlar-flak som efter riggning lyfts eller tippas upp på lastbilen. Då finns risk att ljudet välter. Om lastväxlar-flak skall användas, så måste riggningen göras först efter det att flaket lyfts på och när det står horisontellt – detsamma gäller vid avlastning. Återkom gärna till oss om ni är osäkra eller vill veta mer!

Efter bekräftad bokning kommer vi så småningom även att behöva er lastbilschaufförs namn/åkeri och telefonnummer samt en bild av ert aktuella fordon/lastbil/vagn. Vi kommer även att vilja veta era beräknade tider för åkturens start och stopp. Detta behöver ni dock inte känna till exakt vid bokningstillfället. Betalning sker i förskott senast 4 veckor innan avslutningsdagen. Information om betalningsmetoder ges i samband med bokning.

Så här går det till på studentdagen:

På studentdagens morgon/förmiddag ska er lastbil/ert fordon infinna sig på en överenskommen rigg-plats. I dagsläget ännu ej exakt fastslagen för er ort – mer information kommer senare under 2017. Exakt ankomsttid för just ert fordon beror på det totala antalet flak vi har under dagen. Vi återkommer med en turordningslista några veckor innan studentdagen. Vi riggar ert fordon så snabbt vi kan och visar sedan er chaufför eller er flakvärd hur ljudet fungerar. Det tar normalt sett ca 20-30minuter, beroende på lastbilstyp/ekipage och storlek på ljudpaket. Ni bör se till att er chaufför är flexibel på den här punkten så att han/hon inte är stressad. Fastspänningen löser vi på plats – finns det öglor att spänna i på flaket eller liknande så är det bra! Maila en bild på ert flak till oss så snart ni har möjlighet.

Åkturen varar normalt sett under ca 2-4timmar om annat ej överenskommes. Längre åkturer kostar vanligtvis extra pengar. Gå gärna in på Transportstyrelsens hemsida och sök på Studentflak så hittar ni ytterligare information, regler och rekommendationer för själva åkturen. Vi rekommenderar att ni förutom chauffören också har en utomstående, nykter person (en flakvärd) som följer med under åkturen. Flakvärden kan hålla koll på säkerheten, ljudet o.s.v. Det är inget krav att ni måste ha en flakvärd, men då Eventkraft inte kan erbjuda någon försäkring som täcker ev. skadegörelse, stöld, nedsmutsning eller annat missbruk av ljudutrustningen, så kan en flakvärd vara ett bra alternativ. Med största sannolikhet åker ni trots detta inte helt oförsäkrade, då de flesta familjer har en hemförsäkring där det oftast finns täckning för något som kallas ”hyrd egendom” – t.ex. hyrd ljudutrustning. Du som är bokningsansvarig bör kontrollera detta med ditt/familjens försäkringsbolag.

Efter avslutad tur så återvänder lastbilen till riggplatsen och vi monterar av utrustningen snabbast möjligt. Om många lastbilar kommer tillbaka samtidigt kan det finnas en liten risk för väntetid, men oftast går det väldigt fort. Räkna med ca 20 minuter.

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang