DSC0629foto Johnny Lindgren ME3DIA e1562073235753 - Julfest med vintertema till ditt nästa event. Här ser du inspirerande bilder och hittar produkter att hyra
DSC0629foto Johnny Lindgren ME3DIA e1562073235753 - Julfest med vintertema till ditt nästa event. Här ser du inspirerande bilder och hittar produkter att hyra

Julfest med vintertema

Julfest med vintertema till nästa event..?

Vi hjälper dig att förvandla tråkiga gympasalar och råa industrilokaler till unika festmiljöer med glittrande jul & vintertema. 

Efter en kort rekognosering på plats eller utifrån några enkla bilder och mått, kan våra projektledare jobba fram en design/idé som presenterades i form av 3D-skisser för en total “make over”.

Jul & vinter är ett tacksamt tema och Eventkraft har många intressanta produkter i lager som passar för detta. T.ex. tyger, mattor, stolar, bord, överdrag, kandelabrar, dukar, isblocks-dekor, julgranar, julbelysning, miljöbelysning, snömattor/puder, brinnande eldar/eldfat, fasadljussättning, mönster-projicering, entréstolpar och mycket annat. 

Tillsammans med dig hittar vi en lösning anpassad för både ekonomi och ambitionsnivå.

Eventkraft är en produktionsbyrå med resurser att leverera helhetslösningar för en komplett lokalförvandling inklusive transporter, montering, körning på plats o.s.v.  Vi har också allt som behövs för att kommunicer  information, musik och nöje från en scen eller liknande.

Kort sagt; Vi har allt du behöver för julfest med vintertema!

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang