Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Jubileumskonsert med Eventkraft

 

 

 

Jubileum 175år

När Länsförsäkringar skulle fira sitt 175-årsjubileum i Jönköping ville man göra något verkligt minnesvärt. Man ville skapa en unik upplevelse som inte skulle gå obemärkt förbi och det var viktigt att eventet både signalerade styrka och glädje. Det stod ganska snart klart att man ville bjuda upp till någon slags folkfest med musik och underhållning där alla skulle vara välkomna – både gammal och ung.

Vi fick förtroendet att ta hand om hela uppdraget och efter ca åtta månaders förarbete och planering landade projektet i en gratis jubileumskonsert av stort format i hjärtat av Jönköping. Konserten pågick under ca 4 timmar och bland artisterna fanns Lasse Berghagen, Agnes, Sean Banan och Triple & Touch. Programmet slog väl ut och lockade en bred publik på ca femtusen besökare. Produktionen med scen, ljud, ljus och bildskärmar var den i särklass största som någonsin gjorts i Rådhusparken, som dagen till ära visade sig från sin bästa sida med strålande sol och ljuvligt försommarväder.

Eventkraft tog fram scenprogram, bokade artister, sökte tillstånd, producerade scen, backstage, loger, ljud, ljus, bild samt all logistik, vakthållning, avspärrningar, catering och profilering i samband med eventet.

Så här sa Länsförsäkringar själva efter arrangemanget:

”Jag vill tacka för ett proffsigt genomförande från er sida. De som var där tror jag gick mycket nöjda därifrån. Väldigt positivt i media också”
/Niclas Beermann – Chef Marknad & Kommunikation

 

Artistbokning & projektledning: Staffan Lackemo & Kristofer Padoan

Ljudteknik; Johan Fälth & Anton Jonsson

Ljus; Jonathan Alenhag

Video; Johnny Thörnqvist
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.