Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Invigning av byggnader

Eventkraft har varit med och invigt många olika byggnader runt om i Sverige.

Den numera legendariska Kinnarps Arena, där HV71 spelar sina hemmamatcher, är sannolikt den mest välbesökta. Andra byggnader där vi har blivit anlitade för invigningar är Kulturhuset Spira (Smålands Musik & Teater), invigningen av Campus Arena (Högskolan i Jönköping), Nybergs Bils (bilsalong/servicecenter), Solås Center Jönköping, Finnvedens Lastvagnar, Scandic Hotell Elmia och en rad Willys-butiker i bl.a. Söderköping, Båstad, Gislaved, Finspång, Härnösand och Kramfors. Se diverse bildexempel här bredvid!

Oavsett om Du vill ha ett förslag på en helhetslösning med komplett upplägg av ett invigningsprogram (artister, filmproduktion, bildspel, invigningsceremoni, exponering, ljud, ljus, storbildsskärmar mat & dryck o.s.v.) eller om Du bara söker hjälp med en scen och ett litet ljudsystem för invigningstalet, så är Eventkraft rätt samarbetspartner för Dig.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.