Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Se videoklipp från skiss till verklighet:

 

Se Timelaps av bygget här:

Dekorfest – Jul

En vanlig gymnastikhall blir till jul & gnistrande vintergala när Eventkraft anlitas för att trolla fram en stämningsfull miljö – både invändigt och utvändigt

Efter en kort rekognosering på plats, kunde vår projektledare jobba fram en design/idé som presenterades i form av 3D-skisser och videovisualisering.  Förslaget föll i god jord och vi fick även verkställa uppdraget. Till detta event levererade vi således en helhetslösning av ”lokalförvandling” inklusive transporter, montering, körning på plats o.s.v. med ett tydligt jul-/vintertema i beaktande. Med facit i hand kunde vi konstatera att vision och verklighet lyckades matcha varandra till nästan 100%. Uppdragets produktion innefattade detaljer som t.ex. textiler, matta, stolar, bord, överdrag, kandelabrar, dukar, isblocks-dekor, julgranar, julbelysning, miljöbelysning, snömattor/puder, eldfat för kemisk eld, fasadljussättning, logotype-projicering, entréstolpar och mycket annat.

 

Projektledare: Staffan Lackemo

3D-visualisering & ljusdesign: Staffan Lackemo

Teknisk arbetsledare: Nicklas Wetter

Foto: Johnny Lindgren

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.