Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka komiker Yvonne Skattberg hos Eventkraft

Yvonne Skatteberg

Yvonne Skattberg, alias ”Skrattberg” är en upcoming star bland svenska komiker idag. Hon har en bred bakgrund och debuterade redan -97 på Berns med att vinna komikertävlingen Släng dig i väggen. Hon har gjort mängder av företagsjobb och uppträtt på de flesta ståuppscener runt om i landet. Hon har medverkat i radio och teveprogram, och arbetar också som föreläsare och showartist. 

Yvonne Skattberg har medverkat i ”En liten jävla krogshow” tillsammans med bl.a. Ann-Lena Brundin och nyligen även i ”En annan liten jävla show” som har synts runtom i landet. 

I sina uppträdanden belyser Yvonne gärna kontrasterna mellan att bo på landet/i stan, manligt/kvinnligt, fin/fulkultur osv.

  • Categories: StåuppkomikJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.