Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Trubadur Mattias Nylander

Mattias är en artist & trubadur med egna låtar och många omtyckta covers. Ni väljer själva om han kör 100% covers eller någon form av mix mellan eget material/covers. Passar bra till bröllop, privata fester, födelsedagar,event och firmafester.

Han är en trygg, rutinerad artist live som spelar både gitarr och piano vilket innebär att han kan alternera dessa och även spela instrumentalt. Mattias har bra publikkontakt och även lätt för att träda in i rollen som konferencier om behovet finns. Med en stadig repertoar passar han in i de alla flesta sammanhang, detta självklart med sin personliga touch. Finns önskemålet kan Mattias även specialskriva låtar till just Ert specifika sammanhang. t.ex. företagsjubileum, event eller privata fester.

 

 

  • Categories: Bröllop / Konferencier / Pianist/Pionobar / TrubadurerJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.