Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Ytterligare lite videoklipp på Swedish Gun Factory:

 

 

Swedish Gun Factory – step in to the show

Swedish Gun Factory är duon som tar stepp och dans in i framtiden. Glöm allt hurtfriskt Du tidigare har tänkt om stepp som dansform – med höga hattar, käpp, frack och lackskor – det här är något helt annorlunda. Swedish Gun Factory kombinerar fräck stepp-koreografi med en slags multi-instrumentalism där dom på ett unikt sätt kompar sig själva med gitarr, bas, piano, mandolin m.m.

Till vardags jobbar killarna i LA, men dom har svenskt påbrå, så med jämna mellanrum dyker dom upp på hemmaplan. Just nu är dom aktuella i TV-programmet Talang

Swedish Gun Factory är en akt som saknar motstycke i Sverige. Om Du söker något som får igång publiken, något som överträffar förväntningarna eller något som ingen har sett tidigare – då ska Du boka Swedish Gun Factory.

 

 

  • Categories: ShowJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.