Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Swebounce Explosiv Stylt Show

Swebounce

Swebounce använder s.k. power risers (”studs-styltor”) för akrobatiska framträdanden, volter m.m. som ett spektakulärt inslag i en show eller som start på ett event där man vill att publiken ska sätta andan i halsen.

Dom kan också kombinera sina styltor med flera andra inslag som t.ex. den uppseende-väckande ”Ringen” – ett nummer i hög fart som får det att gå runt i skallen på de flesta. Olika typer av vighetsakter och flera andra nummer är under ständigt utvecklande.

Swebounce passar väldigt bra som komplement till event där det övriga programmet verkar sakna ”något lite extra”. Vi förordar dem varmt som öppningssekvens eller som en fartfylld tempohöjare. Showen kan förstås även utökas till ett mera omfattande koncept.

 

  • Categories: ShowJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.