Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Countrytrubadur Rasmus Eriksson hos Eventkraft

Rasmus Eriksson

Rasmus Eriksson, känd från ”Talang 2011” började sin bana som trubadur/coverbandsmusiker på allt från pubar till finlandsfärjor. Med tusentals gig under bältet som trubadur/coverbandsmusiker gjorde Rasmus succé i TV4-programmet då han gick in framför juryn med en akustisk gitarr och spelade en egenskriven låt, ”Take me back”. Låten var countrybetonad och något oprövad inför publik men han behövde inte oroa sig, Publiken stod upp och juryn klappade i händerna. Han gick ända till final och fick sedan skivkontrakt och syntes bland annat på populära ”Lotta på Liseberg”.

Första singeln ”Cowboy Superstar” släpptes kort därefter och spelades flitigt på radiokanaler runtom i landet. 2013 kom debutalbumet ”The Wind beneath my Wings”, en skiva som har fått väldigt fint mottagande. Rasmus egen musik kan beskrivas som amerikansk pop/rock med countryinfluens men Rasmus själv tycker inte om att sätta stämpel på sin musik. Eller som han själv brukar säga; ”Bra musik är bra musik, oavsett vad den kallas”

Boka Rasmus på nästa event för en skön amerikansk feeling!

  • Categories: TrubadurerJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.