Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Martin Nilsson

Martin Nilsson slog igenom i TV-programmet Fame Factory 2003, därefter har han hunnit med att spelat in 4 CD-skivor, varav 2 sålde guld. Under 2018 var Martin Nilsson Grammis-nominerad och turnerade även som sångare med ett av Sveriges mest populära dansband: Donnez.

Martin spelar med vilken konstellation som du/ni önskar, allt från solo, till duo eller fullt band. Allt kan anpassas efter just era önskemål och budget.
Solo så är det gitarr och backtracks som gäller. Detta format brukar vara oerhört populärt på alla typer av fester. Country, dansband och Elvis-låtar är Martins specialitet, men även kända publikfriande låtar som alla kan sjunga med på. Några schlagers som känns igen och uppskattas blir det allt som oftast.

Martin kan även agera konferencier om så önskas.

  • Categories: Coverband / Konferencier / TrubadurerJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.