Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka komiker Marcus Palm från Eventkraft

Marcus Palm

Marcus Palm gjorde debut som ståuppkomiker våren 1997. Blev medlem i SUCK ett år senare och har sen dess med framgång levererat humor på såväl ståuppscener som i film och tv. 2013 passerade han bragden att ha gjort över 1300 scenshower runt om i Norden. Som skådis har man sett honom i ett 30-tal Svenska humorproduktioner genom åren. Gjorde debut på vita duken med en av huvudrollerna i thrillern ”Det okända”. Filmen gick upp på 30 biografer i landet och sålde även bra utomlands. Vann också pris för bästa rysare i Luxembourgs internationella Filmfestival 2001.

Palm är också en av skaparna bakom tv-showen ”Dubbat” som gick på SVT 2009, där han medverkade som improviserande komiker i humorpanelen. Nu senast har vi sett honom i SNN News på TV 4 samt diverse andra sammanhang. Marcus bokas också flitigt som ”Bröllopskomikern”, en specialskriven show just för privata bröllopsfester där brudparet blir hjältar i gästernas närvaro. För mer info om bröllopsunderhållning av bröllopskomikern – klicka här —> http://eventkraft.dev.oas.nu/artister/marcus-palm/

  • Categories: Konferencier / StåuppkomikJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.