Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Lagaylia Frasier

LaGaylia Frazier är en sångerska och artist i världsklass! 

Hon har varit med i bl.a. Rhapsody in Rock tillsammans med Robert Wells, där hon blivit enormt populär även på bred front bland svenska folket. Få kvinnliga artister har dessutom den enorma röstkapacitet som Lagaylia kan stoltsera med. 

Hon har varit med två gånger i den svenska Melodifestivalen. 2004 framförde hon låten ”It’s In The Stars” och 2005 kom lagaylia på elfte plats med power-balladen ”Nothing At All”. Under 2008 deltog Frazier i den rumänska uttagningen till Eurovision Song Contest 2008 med låten ”Dr.Frankenstein” och nådde finalen. 

Lagaylia Frazier har även floret som gästartist i diverse TV-sammanhang de senaste åren. 

Lagaylia kan bokas med ett full kompband om man önskar eller så går det bra med en mindre sättning då hon uppträder tillsammans med en pianist. Oavsett konstellation så får man mycket show och mycket musik för pengarna. Lagaylia är en artist som verkligen levererar! 

  • Categories: Kända Svenska ArtisterJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.