Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Karl Martindahl hos Eventkraft

Karl Martindahl

Karl Martindahl har spelat musik sedan barnsben. Redan i de tidiga tonåren hade han hemma i Småland ett brittiskt influerat popband kallat The Liptones, som blev mycket uppmärksammade lokalt. Martindahl har synts i TV-sammanhang som bl.a Fame Factory och Mellodifestivalen. I Fame Factory, där han för övrigt tog sig till finalen, framstod han som rockig, passionerad och skönt avspänd. I dag har han ett par skivor bakom sig och flera starka låtar med ett inspirerande avstamp i 60- och 70-talet, samtidigt som han har en fot i framtiden. 

Kalles senaste projekt heter The Compleatles och är en hyllning till Beatles underbara musik. Framförandet sker tillsammans med övriga medlemmar i gruppen och det är ett utmärkt alternativ till företagsfesten eller på krogen 

Kontakta oss för bokning av artisten Karl Martindahl

  • Categories: Kända Svenska ArtisterJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.