Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Karavanen

Utbildade vid Musikhögskolan i Piteå och Musicians Institute i Los Angeles och med mängder av spelningar i bagaget på bröllop, företagsevent, kryssningar och fester så löser coverbandet Karavanen det mesta en publik kan önska sig. Med en fantastisk sångerska i spetsen trollbinder Karavanen sin publik och släpper dem inte från dansgolvet förrän alla fått skrika sig hesa och det sista gitarrsolot klingat ut.

Karavanens breda repertoar löser allt från finstämda vigselakter till festspelningar med fullt ös, perfekta som kvällens final med ett kokande dansgolv. Även akustiska mingelkvällar eller varför inte addera ett musikquiz med både introtävling och kluriga musikfrågor till kvällens underhållning?

  • Categories: Bröllop / CoverbandJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.