Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

JUST NU – TOMAS LEDIN TRIBUTE

Få svenska musiker kan mäta sig med Tomas Ledin när det handlar om allsångs-hits. Med låtar som Sommaren är kort, Hon gör allt för att göra mig lycklig, Sensuella Isabella, Inatt är jag din, Just nu, En del av mitt hjärta och Du kan lita på mig, så är Tomas Ledin en av Sveriges mest folkkära artister någonsin.

JUST NU är Sveriges enda Ledin Tribute och turnerar runt om i Skandinavien på festivaler, nattklubbar, After Beach & After Work. Deras koncept har blivit otroligt väl mottaget av både publik och arrangörer. Bandet har på några år blivit ett av Sveriges mest populära tribute-band och levererar alltid en Ledin-show i toppklass, givetvis med mycket allsång ihop med publiken.

  • Categories: Coverband / ShowJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.