Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Johan Krafman hos Eventkraft

Johan Krafman

Johan Krafman – ursprungligen från Helsingborg – har numera sin bas i Stockholm och är en etablerad trubadur med flera år i branschen.

Startskottet på karriären kom sommaren 2008 då han deltog och vann Mix Megapols talangtävling “Artistjakten”. Där fick han ett skivkontrakt med Universal Music samt ett åttamånaderskontrakt med Wallmans i Dippan -Åre. Under samma höst var han även med och uppträdde med Martin Stenmarck, Peter Stormare och Henrik Hjelt under Ladies Night-turnén. 
I samband med turnén släpptes också två låtar som blev flitigt spelade på radio: Disarmed & Chain Reaction. 

Johan har en mycket harmonisk sångröst och som trubadur försöker han vara så bred som möjligt. Hans mål som underhållare är att få alla att må bra och trivas. 

Johan har en musikalisk repertoar som spänner över drygt 100 låtar – gamla godingar, färskingar, lugna, uptempo etc. Repertoaren växer för varje gång han är ute och spelar. Vi rekommendera Johan Krafman som en mycket bra allround-trubadur. Han passar på allt ifrån bröllopsfester till företagsinvigningar och 60-årskalas

  • Categories: Trubadurer



Jag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.