Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Magiker Jimmy Svärdhagen hos Eventkraft

Jimmy Svärdhagen

Idag har han hunnit resa runt i stora delar av Sverige och till viss del även utomlands. Jimmy Svärdhagen underhåller med magi och komik i alla tänkbara sammanhang, allt från de mest celebra tillställningarna i huvudstaden till de betydligt mindre arrangemangen ute på vischan. Själv är han bosatt i Jönköping, vilket är en bra mittpunkt för resande kors och tvärs.

Jimmy är den perfekta trollkarlen för barn och familjer. Han är rolig, spontan och har alltid små hyss på gång. När det gäller hans magiska egenskaper så är registret väldigt brett. Utan att vara världsmästare i någon speciell form av magi och trolleri, så behärskar han både stort och smått.

Jimmys ”kompis” gorillan Börje brukar också följa med ibland. Du har säkert sett dom redan på TV i Talang 2009.

  • Categories: MagiJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.