Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka komiker Jan Bylund från Eventkraft

Jan Bylund

”Störtskön norrlänning” tycker dom flesta efter att ha hört hans framträdanden. Han är efterfrågad både som föreläsare och stå-upp-komiker. Missa inte hans ”Kul på jobbet” om Du får tillfälle! 

Jan Bylund är från Umeå och gjorde debut som stå-upp-komiker hösten 1988 och har alltså varit med ”från början”. Numera bor han i Göteborg. Han uppträder som föreläsare vid konferenser, kick-off och andra sammanhang där man söker en humoristisk knorr på t.ex. arbetslivet. Som stand up tar han gärna uppdrag på företagsfester, krogar, klubbar och events. 

Behöver Ni en bra programledare eller konferencier så är Jan ett givet alternativ. Rolig, stringent och med en förmåga att specialskriva manus och texter till unika tillfällen. 

  • Categories: Konferencier / StåuppkomikJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.