Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Harlem Hot Shots

Harlem Hot Shots är ett professionellt danskompani som tar dig tillbaka till den underbara swing-eran. Dom är världsledande i sin genre och uppträder frekvent runt om i världen med shower och workshops. Med Hot Shots får du bland annat 20-talets modedans Charleston och 40-talets snabba och akrobatiska Lindy Hop. Kompaniet ägnar sig inte åt vare sig moderniseringar eller kompromisser, istället emanerar såväl musik, danser som kostymer och helhetspresentation direkt från de verkliga källorna i form av autentiskt material från gamla filmklipp samt mängder av möten med dansare och musiker vilka var aktiva i framförallt USA under 30- och 40-talen. Inga lättvindiga anpassningar eller genomskinliga schabloner – bara naken swing.

Om du bokar Harlem Hot Shots får du förstklassig underhållning av ett av de världsledande danskompanierna i världen i sin genre. De kan göra flera nummer efter varandra eller utspridda under kvällen, det går även bra att dela upp i 2-3 akter med ca 3 nummer per akt. Hots Shots har en stor bredd på nummer med stepp, charleston, autentisk jazz och lindy hop. Nummerna är både solo och i grupp upptill sex personer.

I samband med showen kan Harlem Hots Shots även erbjuda prova på-kurser i Charleston och Lindy Hop.

  • Categories: ShowJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.