Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Elie & the Engine

Sångaren, låtskrivaren och gitarristen Elie Sandberg är mannen bakom Elie & the Engine. Här blandas world beat med rock och folkmusik. Förutom egna låtar kan kunden förvänta sig låtar utav av Peter Gabriel, Paul Simon, Johnny Clegg och Sting. 

Elie Sandberg kan bokas ensam som trubadur, men även tillsammans med the Engine som trio, kvintett eller som stort band på åtta personer, alltid med en internationell sammansättning musiker för en unik musikupplevelse. 

Alt.

Trioformatet är det bästa alternativet när ni söker en intim stämning, passar bra som t.ex lounge-underhållning. 
Kvartett passar bra när det inte finns budget för ett stort band, men där ni ändå vill att det ska vara fest och dans.  
Fullskaligt band passar perfekt för t.ex event och konferenser som vill ha en unik och engagerande musikupplevelse där rock möter världsmusik. Perfekt för internationella sammankomster. I bandet ingår västafrikanska percussionister, svenska folkmusiker, och musiker stöpta i salsa och jazz. Tillsammans bär de upp Elies röst som rör sig fritt mellan alla dessa världar med en botten i rockmusik. 

  • Categories: Coverband / TrubadurerJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.